Mirë se erdhët në ueb faqen e Agjencisë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve ne Kosovë (KIESA)


Kosova është shteti më i ri në Evropë e vendosur në pjesën qendrore të Ballkanit. Pozita e saj gjeografike mundëson që shteti ynë të shërbej si urë lidhëse në mes të vendeve të Evropës Juglindore. Si e tillë, Kosova krijon kushte të favorshme për investime të jashtme.

Lexo më shumë  
Lajme
 • 1
 • /
 • 17
Shiko të gjitha  
Storiet e suksesit
 • 1
 • /
 • 2
 • Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C
  Robert Wright
  Chief Executive Officer 
 • Kamilla Chocolate
  Erdal Şenkardeş
  Chairman of the board
  
Shiko të gjitha  
Shpallje
 • Konkurs për vendosje të institucionit financiar në Inkubatorin e biznesit Shkarko
 • Konkurs për vendosje të restoranit në Inkubatorin e biznesit Shkarko
 • Konkurs për vendosjen e bizneseve në Inkubatorin e biznesit Shkarko
 • Aplikacioni për vendosjen e biznesve në Inkubatorin e biznesit Shkarko
 • Aplikacioni për vendosjen e institucionit financiar në Inkubatorin e biz... Shkarko
 • Aplikacioni për vendosjen e restoranit në Inkubatorin e biznesit Shkarko
Shiko të gjitha  
Shërbimet e KIESA-s

Si mund të ju ndihmojmë?

Forma për kërkesa

Security
Codes:
photo
verification codes: