Aktivitete

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit në Berlin, Gjermani

Agjencia për Promovimin e Investimeve të Kosovës, së bashku me përfaqësues të hoteleve dhe agjencive turistike në Kosovë, do të marrin pjesë në panairin "Bursa Ndërkombëtare e Turizmit" ITB 2014, që do të mbahet nga 5-9 mars 2014, në Berlin të Gjermanisë.